Perspektiv / Classic

Webdagen er i 2023 udvidet til to inspirationsdage, hvor du hører om tendenser, skarpe cases og gode erfaringer fra hele landet.
Mandagens perspektiv tager helikopterblikket og giver inspiration fra nye måder at angribe kendte problemstillinger indenfor web.
Tirsdagens konference er lige på de konkrete cases, de gode tricks og metoder til en smartere hverdag og bedre resultater med webarbejdet.

Forskelligt fokus – forskellige dage. Vi håber at du kan være med begge dage.

Webdagen Perspektiv

Mandag 18. september får du præsenteret aktuelle temaer med et lidt bredere perspektiv og inspiration uden for de vante rammer. Det betyder at fokus bliver lagt på den større agenda, men stadig offentlig web og digitalisering.

Besøg fra Norden

Vi får bla. besøg fra Sverige og island, med både digital inklusion, digital transformation, AI samt andre tendenser, der har betydning for vores felt – følg med i programmet eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at holde dig orienteret.

Programmet starter klokken 14.00 med to sideløbende spor og vi afslutter aftenen med en hyggelig middag og et glas.


Webdagen Classic

Tirsdag 19. september er en fuldt pakket konference dag med tre spor fyldt med hands-on cases, praktiske tips og workshops med fokus på offentlige hjemmesider.

Løsninger på aktuelle web problematikker

Vi kommer omkring brug af data til tale brugernes sprog, nye offentlige websites, governance, indhold, SEO, UX og meget meget mere. Vi slutter af med Paul Boag til en underholdende og lærerig session krydret med engelsk humor om ‘how to start a user experience revolution’