Handelsbetingelser

Alle tilmeldinger og services kommunikeret på www.webdagen.dk, leveres af:

Webdagen
Lystbådevej 18
4040 Jyllinge
TLF: 26291878
CVR: 41585072

Betaling

Webdagen modtager betalinger med EAN-fakturaer og fakturaer med bankoverførsel.

Alle bekræftelser på tilmeldinger fremsendes via elektronisk mail og fremsendes til den e-mailadresse adresse der er oplyst ved køb. Efter gennemført køb fremsendes en faktura til købers e-mailadresse.
Alle beløb på hjemmesiden er eksklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK).

Fortrydelsesret

Ved tilmelding til konference afholdt af Webdagen har du 14 dages fortrydelsesret. Herefter er tilmeldingen bindende.

Men bliver du forhindret i at deltage, kan du efter aftale med Webdagen overdrage din plads til en kollega. Ønsker du at overdrage din plads til en kollega, giv venligst besked på mail til kontakt@webdagen.dk

Flytning eller aflysning

Hvis arrangementet ikke kan afholdes på den annoncerede dato, så vil arrangementet som udgangspunkt blive flyttet til en anden dato. Du kan vælge imellem at beholde din billet eller få pengene tilbage. Hvis det bliver nødvendigt helt at aflyse arrangementet, og det ikke er muligt at afholde det på en anden dato, så vil du få tilbudt at få pengene tilbage.

Tilmelding i Conference Manager

Alle tilmeldinger foregår via tilmeldingssystemet Conference Manager. Når du tilmelder dig, godkender du samtidig de gældende handelsbetingelser.

De dataansvarlige for Webdagen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. De dataansvarlige i forbindelse med Webdagen er: Niels Skovmand og Thomas Petersen.

Som registreret hos Webdagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@webdagen.dk.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.euVed klage skal vores email adresse angives: kontakt@webdagen.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.