Om Webdagen

På Webdagen møder du dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer. Webdagen fokuserer på de konkrete cases, de gode tricks og metoder til bedre resultater med webarbejdet.

Webdagen

Webdagen er en fuldt pakket konferencedag med 3-5 spor fyldt med hands-on cases, praktiske tips og workshops med fokus på offentlige hjemmesider.

Vi kommer omkring brug af data til at tale brugernes sprog, nye offentlige websites, governance, indhold, SEO, UX og meget meget mere.

Formålet er at give dig konkrete redskaber, metoder og indsigter, som du kan bruge med det samme i dit arbejde. Oplægsholderne er ofte webmedarbejderne selv, som deler ud af egne erfaringer. Derudover er der en bred vifte af eksperter og specialister. Se de tidligere oplægsholdere.


Fokus på netværket

Webdagen et arrangement, hvor vi deler erfaringer med hinanden. Vi vægter at have mange cases med fra almindelige webmedarbejdere i offentlige organisationer. Vi tror på, at det er helt afgørende at lære af hinandens erfaringer – også de projekter, som ikke lykkedes på den måde, man havde tænkt.

Der er ingen stande eller boder, men der er tid i løbet af dagen, både til en middag eller i pauser og workshops, til at udvide netværket og møde nye som gamle kolleger på tværs af landet.

 


Holdet bag Webdagen

Initiativtagerne bag Webdagen er Niels Skovmand og Thomas Petersen.

Thomas Petersen er webkonsulent med mange års erfaring i datadrevet webarbejde på komplekse, offentlige websites – herunder Københavns Kommune og Københavns Universitet.

Niels Skovmand arbejder i Vurderingsstyrelsen, og er derudover ejer af firmaet Userfirst, som har fokus på brugervenlighed, SEO og brugertests med kunder fra både det offentlige og det private.