Om Webdagen

På Webdagen møder du mere end 200 af dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer. Webdagen er i 2023 udvidet til to inspirationsdage, hvor du hører om skarpe cases og gode erfaringer fra hele landet.

Webdagen er den årlige konference for dig, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme. Her kan du høre om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og du kan udveksle erfaringer med dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer.

Flere spor med inspirerende oplæg og workshops

De to dage er bygget op omkring flere spor, så du både har mulighed for at fordybe dig i et enkelt fagområde eller håndplukke de forskellige indlæg, du synes er mest spændende. Formålet er at give dig konkrete redskaber, metoder og indsigter, som du kan bruge med det samme i dit arbejde.

Emnerne har bl.a. været brugerinddragelse, webtilgængelighed, webanalyse, søgemaskineoptimering, weborganisering, brugertest, redesigns, dataetik, automatisering, chatbots, site search og meget mere.


Holdet bag Webdagen

Initiativtagerne bag Webdagen er Niels Skovmand og Thomas Petersen.

Thomas Petersen er webkonsulent med mange års erfaring i datadrevet webarbejde på komplekse, offentlige websites – herunder Københavns Kommune og Københavns Universitet.

Niels Skovmand arbejder i Vurderingsstyrelsen, og er derudover ejer af firmaet Userfirst, som har fokus på brugervenlighed, SEO og brugertests med kunder fra både det offentlige og det private.