Om Webdagen

På Webdagen møder du dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer. Webdagen er i 2023 udvidet til to dage: Mandagens perspektiv tager helikopterblikket og giver inspiration fra nye måder at angribe kendte problemstillinger inden for web. Tirsdagens konference fokuserer på de konkrete cases, de gode tricks og metoder til bedre resultater med webarbejdet. Forskelligt fokus, forskellige dage. Vi håber at du kan være med begge dage.

Webdagen Perspektiv

Mandag 18. september får du præsenteret aktuelle temaer med et lidt bredere perspektiv og inspiration uden for de vante rammer. Det betyder at fokus bliver lagt på den større agenda, men stadig inden for offentlig web og digitalisering.

Vi får bl.a. besøg fra Sverige og Island med emner som både favner digital inklusion, digital transformation, AI samt andre tendenser, der har betydning for vores felt – følg med i programmet eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at holde dig orienteret.

Programmet starter klokken 14.00 med to sideløbende spor og vi afslutter aftenen med en hyggelig middag og et glas.


Webdagen Classic

Tirsdag 19. september er en fuldt pakket konferencedag med tre spor fyldt med hands-on cases, praktiske tips og workshops med fokus på offentlige hjemmesider.

Vi kommer omkring brug af data til at tale brugernes sprog, nye offentlige websites, governance, indhold, SEO, UX og meget meget mere.

Formålet er at give dig konkrete redskaber, metoder og indsigter, som du kan bruge med det samme i dit arbejde.


Netværksdag uden salgsgas

Webdagen et arrangement, hvor vi deler erfaringer med hinanden. Vi vægter at have mange cases med fra almindelige webmedarbejdere i offentlige organisationer. Vi tror på, at det er helt afgørende at lære af hinandens erfaringer – også de projekter, som ikke lykkedes på den måde, man havde tænkt.

Der er ingen stande, boder, sponsorer eller salgsoplæg, men masser af videndeling og mulighed for netværk.

 


Holdet bag Webdagen

Initiativtagerne bag Webdagen er Niels Skovmand og Thomas Petersen.

Thomas Petersen er webkonsulent med mange års erfaring i datadrevet webarbejde på komplekse, offentlige websites – herunder Københavns Kommune og Københavns Universitet.

Niels Skovmand arbejder i Vurderingsstyrelsen, og er derudover ejer af firmaet Userfirst, som har fokus på brugervenlighed, SEO og brugertests med kunder fra både det offentlige og det private.