fbpx

Om Webdagen 2020

Webdagen er den årlige konference for dig, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme. Det er en inspirationsdag, hvor du hører om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og udveksler erfaringer med dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer.

Formålet med dagen er at give dig konkrete redskaber, metoder og indsigter, som du kan bruge med det samme i dit arbejde.

Tre spor: SEO, Brugerfokus og Digitale tendenser

Webdagen 2020 er bygget op omkring tre spor, så du både har mulighed for at fordybe dig i et enkelt fagområde eller håndplukke de indlæg, du synes er mest spændende. Fokus er på at give dig konkrete redskaber, metoder og indsigter, som du kan bruge med det samme i dit arbejde.

I 2020 er de tre spor: SEO, Brugerfokus og Digitale tendenser.

I SEO-sporet får du gode redskaber og metoder til at arbejde med SEO, hvordan du kan måle fremgangen og hvordan du nemt kan gøre søgeoptimering til en del af din travle arbejdsdag. Læs mere om søgemaskineoptimering i det offentlige.

I sporet Brugerfokus får du inspiration til, hvordan du kan gøre brugerfokus til en naturlig del af arbejdet.

I sporet Digitale tendenser får du inspiration til, hvilke metoder eller teknologier, du skal holde øje med, som kan være brugbare i dit arbejde med offentlige websites og digitale løsninger.

Holdet bag Webdagen

Initiativtagerne bag Webdagen er Niels Skovmand og Thomas Petersen.

Thomas Petersen er webkonsulent med mange års erfaring i datadrevet webarbejde på komplekse, offentlige websites – herunder Hørsholm Kommmune, Professionshøjskolen Metropol og Københavns Kommune.

Niels Skovmand har arbejdet 6 år med Københavns Kommunes website, og er derudover ejer af firmaet Userfirst, som har fokus på brugervenlighed, SEO og brugertests med kunder fra både det offentlige og det private.

HVORNÅR
Onsdag 26. februar 2020
kl. 8.30 – 16.30