Sinatur forkæler jer med forplejningen
Med enorme panoramavinduer og en helt enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og den 17 kilometer lange bro, som forbinder Fyn & Sjælland.
Vores kokke sætter en stor ære i at sammensætte vores menuer, så de passer til årstiderne og sæsonens friske råvarer.
At handle lokalt er en hjertesag for vores køkken, for vi har ansvarlighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur. Desuden har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.
Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind.
Bæredygtige ambitioner
Vi kæmper hver dag for at vise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små, entusiastiske bønder og producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produkter. At et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere. At meningsfuld mad smager bedre.
Vi forstår også, at vores hjemlige klima og traditioner sætter nogle helt naturlige begrænsninger for udbuddet af produkter, ingredienser og råvarer. Vi køber lokalt, når det er muligt. Herefter dansk, så nordeuropæisk og europæisk – undtagelsesvis må vi handle oversøisk.
Vi er entusiastiske og ikke fanatiske. Derfor har vi selvfølgelig eksempelvis både kaffe, chokolade og vanilje, selvom det kræver en lang transport. Men sådanne ingredienser finder kun vej til vores køkkener, når varen er ’uundværlig’ og uden lokale alternativer.